Danish Survey

Undersøgelse om energiforbrug og byggematerialer og brugsbehov i Danmark

IEA Energy in Buildings and Community (EBC) -programmet udfører forsknings- og udviklingsaktiviteter i retning af nær-nul energi og kulstofemissioner i det byggede miljø.

Bilag 70 er et internationalt samarbejde mellem forskere, industri og regering fra hele verden, der arbejder på at udvikle metoder til forbedring af empiriske beviser på energibehovet i byggematerialet.

Bilag 70 fokuserer på at identificere, gennemgå, evaluere og producere førende metoder til undersøgelse og modellering af byggematerialet, herunder: dataindsamlingsteknikker om energiforbrug, bygningsfunktioner og beboerfunktioner og opbygning af morfologi; analyse af målte energidata, byggesystemer og brugeradfærd; og modellering af energibehovet blandt subnationale og nationale byggelagre.

Formålet med denne undersøgelse

Denne undersøgelse tager sigte på at indsamle oplysninger om databehov, hyppighed af brug og adgang til energi og data fra byggematerialer mellem forskellige organisationsformer og deres syn på, hvordan data bruges til at understøtte lavkoncentrationen af ​​det byggede miljø.

Dette omfatter både respondenter, der har brug for energi og bygninger data for bygninger, der forvaltes af deres egne organisationer, og dem, der har adgang til data til at designe bygninger, politikker og programmer til forbedring af energimæssige ydeevne af bygninger, der forvaltes af andre.

Spørgeskemaet består af fem dele.

  • Del I: Respondent information;
  • Del II: Spørgsmål vedrørende dataegenskaber og attributter, som din organisation bruger eller besidder
  • Del III: Spørgsmål relateret til energi- og bygningsdata ‘adgang og privatlivets fred’;
  • Del IV: Spørgsmål om intelligente måler energi data og bygning præstationsdata;
  • Del V: Yderligere tanker eller kommentarer.

Anslået tidspunkt for færdiggørelse: 15 minutter

 

Start dansk undersøgelse

 

For yderligere information kontakt venligst:

Morten Brøgger

Danish Building Research Institute
A.C. Meyers Vænge 15, 2450 Copenhagen, Denmark
Phone: +45 9940 2351, Mobile: +45 6061 0936
E-mail. mbr@sbi.aau.dk